Mina första stapplande steg inom idrotten togs på en grusplan i villaförorten Bromma, väster om Stockholm. Jag var bara fem år gammal och i ärlighetens namn kan jag erkänna att jag var långt ifrån den mest talangfulla fotbollsspelaren i BP:s ungdomslag. Mina begränsade färdigheter hindrade mig dock inte från att bli förälskad i sporten. Glädjen, kamratskapen och det ständigt närvarande tävlingsmomentet födde en passion som gjorde att jag under de kommande månaderna närmast skuttade iväg till varje träning med ett leende på läpparna. Att idrotta var helt enkelt det roligaste som fanns i mitt liv.

25 år senare kan jag konstatera att jag fortfarande är lika barnsligt förtjust i idrott. Jag är en sportnörd ut i fingerspetsarna och tränar än idag minst fem till sex dagar i veckan, bara för att jag tycker att det är så förbaskat kul. Framförallt är jag idag otroligt tacksam över att kunna få leva min dröm; att kombinera mitt yrkesverksamma liv som jurist med mitt livs allra största intresse, idrotten.

Jag är övertygad om att mitt engagemang och min unika inblick i den svenska idrottsrörelsen återspeglas i varje uppdrag som jag åtar mig att utföra. Hos mig får du givetvis juridisk sakkunskap men framförallt får du någon som förstår hur saker och ting fungerar inom idrottens värld och som har den praktiska erfarenhet som krävs för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Du får helt enkelt någon som bryr sig om dig och din förening, på riktigt!